Urinoirs zijn de toiletten die in de volksmond ook wel pisbakken worden genoemd. In een bar zal u op het toilet gegarandeerd meerdere urinoirs vinden. Dit type sanitair is de beste oplossing als u zo veel mogelijk mensen tegelijk in een kleine ruimte wilt laten plassen. Mannen kunnen staand langs een muur staan in een rij waarbij zij nog net niet met de schouders elkaar aanraken. Men staat ook nog geen halve meter van de muur verwijderd. De ideale oplossing dus om wachtrijen voor het toilet in een drukke openbare gelegenheid te voorkomen. Wat niet veel mensen weten is dat een urinoir niet alleen voor het toilet in de bar is bedoeld. Onze loodgieters worden namelijk steeds meer opgeroepen voor een urinoir aanleggen in een woonhuis.

Voordelen van dit type sanitair

Een urinoir is een type sanitair dat u zeer waarschijnlijk alleen nog maar in openbare gebouwen bent tegengekomen. Zoals het toilet in een bar, restaurant of benzinestation. Het zijn ook altijd mannentoiletten want urinoirs zijn duidelijk niet voor vrouwen bedoeld. U kunt zich hierdoor afvragen waarom mensen een urinoir laten aanleggen in hun woning. Toch zijn er wel degelijk voordelen van dit type sanitair. Zo kunt u redelijk eenvoudig een extra toilet om te plassen realiseren, zonder dat u hier veel ruimte voor nodig heeft. Wanneer de wc een keer bezet is dan kunt u hier nog snel gebruik van maken als u moet plassen. Een minder voordehand liggend voordeel van een urinoir is dat deze minder water verbruikt dan een normale wc-pot.

Op welke plek urinoir aanleggen

Als u te spreken bent over de voordelen die een urinoir aanleggen u kan bieden, dan wilt u misschien ook graag weten op welke plekken u dit dan kunt doen. De plek waar wij als loodgieter het meest een urinoir aanleggen is de badkamer. Mensen willen hier graag een extra toilet hebben omdat het makkelijk is om in de ochtend een plas te doen. Als u geen ruimte heeft voor een normale wc-pot dan is een urinoir ook een goede optie. Wanneer u een grote tuin heeft dan kunt u ook een urinoir overwegen in de schuur of het tuinhuisje. U hoeft dan op warme zomerdagen als u in de tuin een biertje aan het drinken bent, niet de hele tijd terug naar binnen te lopen om een plasje te plegen.

CV ketel onderhoud reparatie Den BoschVerwarmingsinstallateur in Den Bosch Call Now Button