Lekkage oplossen

  • Waterlekkage
  • Gaslekkage
  • Spoed

Loodgieter nodig?

Gaslekkage repareren in Den Bosch

Wanneer er een gaslekkage ontstaat, kan het zijn dat u deze niet altijd direct opgemerkt. Dit kan vervolgens gevaarlijke situaties opleveren. Een gaslekkage kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Zo kan een scheurtje in een verouderde, poreuze gasslang een dergelijke lekkage veroorzaken. Ook kan een kapot koppelstuk een lekkage tot gevolg hebben. Daarnaast kan er bij een aansluiting iets niet in orde zijn, waardoor een lekkage ontstaat. In alle gevallen moet u een lekkage zo snel mogelijk laten verhelpen. Zo voorkomt u dat uw huis (of bedrijfspand) een tikkende tijdbom wordt. Wanneer u een lekkage moeten laten repareren, kunt u vervolgens bij ons terecht. Voor het repareren van een gaslekkage in Den Bosch en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparaties aan gasleidingen gaslekkage in den bosch

Ter voorkoming van schade en andere ellende die een gaslekkage met zich mee kan brengen, moet u een lekkage zo snel mogelijk vakkundig laten repareren. Onze monteurs zijn professioneel en zullen ook het gaslek bij u thuis (of in uw bedrijfspand) veilig en bekwaam voor u repareren. Ook adviseren wij u om een koolmonoxidemelder in huis te nemen. Zodat deze u kan waarschuwen bij een dergelijke gaslekkage.

Voorkom een lekkage aan gasleidingen

U dient met een aantal zaken rekening te houden, die de kans op een lekkage aan gasleidingen sterk zullen verkleinen. Eén van die dingen is het regelmatig laten controleren van de gasaansluitingen bij u in huis. Dit kunnen onze monteurs voor u doen. Ook kunnen zij, indien nodig, onderdelen, zoals gasslangen en koppelstukken, voor u vervangen. Onze monteurs hebben namelijk ervaring hierin. Daarnaast beschikken zij over voldoende kennis en vaardigheden om u van dienst te kunnen zijn.

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel ter plaatse

Snel bereikbaar

  • Jarenlange ervaring
  • Wij denken met u mee
  • Snel ter plaatse
  • Snel bereikbaar
Call Now Button