Gaslekkage repareren in Den Bosch

Wanneer er een gaslekkage is ontstaan, wordt deze niet altijd direct opgemerkt. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Een gaslekkage kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een scheurtje in een verouderde, poreuze gasslang een dergelijke lekkage veroorzaken. Ook kan een kapot koppelstuk een lekkage tot gevolg hebben. Daarnaast kan er bij een aansluiting iets niet in orde zijn, waardoor een lekkage ontstaat. In alle gevallen moet een lekkage zo snel mogelijk verholpen worden. Dit om te voorkomen dat uw huis (of bedrijfspand) een tikkende tijdbom wordt. Wanneer u te maken krijgt met een lekkage die gerepareerd moet worden, kunt u bij ons terecht. Voor het repareren van een gaslekkage in Den Bosch en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparaties aan gasleidingen

Ter voorkoming van schade en andere ellende die een gaslekkage met zich mee kan brengen, moet een lekkage zo snel mogelijk vakkundig gerepareerd worden. Onze monteurs zijn professioneel en zullen ook het gaslek bij u thuis (of in uw bedrijfspand) veilig en bekwaam voor u repareren. Ook is het raadzaam om een koolmonoxidemelder in huis te nemen, zodat u gewaarschuwd wordt bij een dergelijke lekkage.

Voorkom een lekkage aan gasleidingen

Er zijn een aantal zaken waar men rekening mee kan houden, die de kans op een lekkage aan gasleidingen sterk zullen verkleinen. Eén van die dingen is het regelmatig laten controleren van de gasaansluitingen bij u in huis. Dit kunnen onze monteurs voor u doen. Ook kunnen zij, indien nodig, onderdelen, zoals gasslangen en koppelstukken, voor u vervangen. Onze monteurs hebben ervaring en beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om u van dienst te kunnen zijn.

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel bereikbaar

073-2050027