Onze loodgieter in Den Bosch kunt u voor uiteenlopende werkzaamheden inschakelen. Neem bijvoorbeeld contact met ons op voor het verhelpen van een lekkage, het installeren van sanitair of het (ver)leggen van leidingen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw probleem snel verholpen is. Daarnaast helpen wij u graag bij het verwijderen van sanitair, zodat er geen schade aan het leidingwerk ontstaat. Ook kunnen wij u helpen bij problemen aan uw dak. Zo verhelpen wij onder andere daklekkages.

Wanneer u een loodgieter in Den Bosch zoekt, bent u bij Loodgietersbedrijf Passon aan het juiste adres. Ook wanneer u in de omgeving van Den Bosch woont zijn wij u graag van dienst. Twijfelt u of wij u ook in uw woonplaats kunnen helpen? Neem gerust even contact op. Indien u woonachtig bent in Den Bosch of omgeving, kunt u onze loodgieter met spoed inschakelen. Wij verken namelijk met een speciale spoedservice. Hierdoor komen wij altijd direct naar u te wanneer er sprake is van een noodgeval, zoals een lekkage.

Indien u een lekkage aan uw dak heeft ontdekt, moet u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen. Een daklekkage kan namelijk flinke schade aanrichten. Neem daarom snel contact op met onze spoedservice. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe. Onze professional verhelpt de daklekkage binnen een handomdraai, waardoor de schade altijd beperkt blijft.

De meeste loodgietersklussen kunnen wachten tot de volgende dag. Er zijn echter ook situaties waarbij u direct hulp wilt. Denk aan een flinke lekkage of bijvoorbeeld een gaslek. In dit soort gevallen kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Door de spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse. Wanneer u dus een vervelende situatie heeft kunt u op Loodgietersbedrijf Passon rekenen, ook buiten de kantooruren. Wij zullen snel een vakkundige loodgieter naar u toe sturen die u kan helpen!

U kunt ons bereiken op:

Maandag-Vrijdag: 08:00 – 22:00

Zaterdag-Zondag: 08:00 – 19:00

Wij zijn snel ter plaatse

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel ter plaatse

Snel bereikbaar

  • Jarenlange ervaring
  • Wij denken met u mee
  • Snel ter plaatse
  • Snel bereikbaar
Call Now Button