Uitstekende loodgieter. Heeft ons goed geholpen met riolering. Dankzij zijn expertise zijn we uit de problemen.

Eerlijke, betrouwbare vakman. Ik kan Richard iedereen aanbevelen.

Goede service voor een goede prijs

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Over ons

Bent u opzoek naar een betrouwbare loodgieter die snel uw problemen oplost? Bent u ook woonachtig in Den Bosch en omgeving? Dan kunnen wij van RM Installatiebedrijf u graag van dienst zijn.

Wij van RM Installatiebedrijf zijn met ruim 40 jaar aan ervaring, een van de beste in ons vakgebied. Wij zijn beschikbaar voor veel verschillende klussen en kunnen u bij elk loodgietersprobleem van dienst zijn. RM Installatiebedrijf staat altijd voor u klaar!

Werkzaamheden

Wij zijn voor verschillende soorten werkzaamheden in te schakelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote klussen zoals dak werkzaamheden. Wij kunnen u helpen bij lekkages aan het dak, reparaties aan uw dak en het vervangen van uw dak. Maar ook voor loodgieterswerkzaamheden zijn wij in te schakelen. Heeft u een lekkage in de keuken? Een verstopte afvoer? Of moet uw cv-ketel vervangen of onderhouden worden? RM Installatiebedrijf is het installatiebedrijf dat u nodig heeft.

Spoedservice

Alle bovenstaande werkzaamheden worden verricht omdat er een probleem is ontstaan. Niet al die problemen moeten meteen opgelost worden maar sommige wel. Voor alle klussen die meteen opgelost moeten worden kunt u onze spoedservice inschakelen. RM Installatiebedrijf beschikt over een spoedservice en kan daardoor 24/7 erg snel bij u aan de deur staan om uw problemen op te lossen. Heeft u dus een probleem dat met spoed moet worden opgelost? Bel dan meteen RM Installatiebedrijf!

Zoekt u dus een bedrijf dat uw loodgietersproblemen snel en vakkundig oplost? Aarzel dan niet en neem meteen contact op met RM Installatiebedrijf om meteen van uw problemen te worden verholpen!

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel ter plaatse

24/7 bereikbaar

  • Jarenlange ervaring
  • Wij denken met u mee
  • Snel ter plaatse
  • 24/7 bereikbaar
Call Now Button