Verstoppingen verhelpen

  • Toilet
  • Gootsteen
  • Douche
  • Bad
  • Overige afvoerleidingen

Wij zijn snel bereikbaar

Loodgieter nodig?

Verstoppingen in Den Bosch laten verhelpen

Verstoppingen in Den Bosch

Een verstopping kan om verschillende redenen een grote ergernis vormen voor woningbezitters. Zo kunnen  verstoppingen in Den Bosch voor een nare stank in huis zorgen! De stank is het gevolg van afval wat in de afvoerleiding blijft hangen. Het is vaak niet voldoende om een raam open te zetten, om de stank op die manier weg te laten trekken. Naast de nare stank bij een verstopping, kan een verstopping resulteren in een situatie waarbij sanitaire voorzieningen niet langer te gebruiken zijn. Denk aan water wat niet meer wegloopt in het toilet, of een douchebak die voortdurend overstroomt. Onze loodgieters helpen u graag bij het oplossen van een verstopte afvoerleiding in Den Bosch.

Oplossingen voor een verstopping in Den Bosch

Heeft u zelf al geprobeerd een verstopping in Den Bosch op te lossen? U zou dit kunnen proberen door gebruik te maken van soda, een trekveer of een traditionele ontstopper. Dit laatste hulpmiddel noemt men ook wel een plopper. Het gebruik van een trekveer is ook onder loodgieters populair. Met een trekveer proberen we het restafval in de afvoer los te krijgen van de afvoerleiding. Door de afvoer vervolgens een aantal keer goed door te spoelen, wordt het afval naar de centrale riolering afgevoerd. De verstopping in Den Bosch is hiermee vaak opgelost.

Een alternatief voor het gebruik van een trekveer of plopper, is het doorspuiten van de afvoerleiding. Dit gebeurt onder een dermate hoge druk, dat het restafval direct wordt afgevoerd naar de riolering onder uw woning. Daarbij worden ook andere beginnende verstoppingen direct verholpen. Het voorkomt dat u kort na het oplossen van de ene verstopping in Den Bosch, te maken krijgt met een andere verstopping. Tot slot kunnen onze loodgieters een klein haakje gebruiken, om bijvoorbeeld een prop toiletpapier uit de afvoer te trekken.

Met spoed een loodgieter inschakelen bij verstoppingen

Voor het oplossen van een verstopping in Den Bosch hoeft u niet altijd tot een volgende werkdag te wachten. Verstandiger is het om onze spoedloodgieter in te schakelen! Vaak staat onze spoedloodgieter binnen een half uur bij u op de stoep! Zeker wanneer u uw toilet niet meer kunt gebruiken, kan het prettig zijn als de verstopping binnen een korte tijd voor u is opgelost. Onze loodgieters helpen u hier graag bij.

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel ter plaatse

Snel bereikbaar

  • Jarenlange ervaring
  • Wij denken met u mee
  • Snel ter plaatse
  • Snel bereikbaar
Call Now Button