Onze dakwerkzaamheden

  • Dakbedekking
  • Daklekkages
  • Dak vervangen
  • Dakreparatie
  • Spoed (24/7)

Wij zijn 24/7 bereikbaar

De dakdekker in Den Bosch – Zorgeloos wonen

Het lijkt vanzelfsprekend dat het dak van een woning grote hoeveelheden regenwater probleemloos kan afvoeren. Toch is dit niet altijd het geval. De kwaliteit van daken neemt met de jaren af, doordat ze onderhevig zijn aan diverse zware weersomstandigheden. Vertoont uw dak sporen van lekkage? Dan staat de dakdekker in Den Bosch graag voor u klaar om deze problemen op te lossen.

De dakdekker in Den Bosch levert vakwerk

Onze dakdekkers beschikken over jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van daken. Om de daken weerbestendig te maken, wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Uw dak wordt vakkundig aangepakt waardoor deze weer jaren mee kan. Vieze bruine plekken in uw plafonds zijn dankzij het aangepakte dak verleden tijd. Wacht niet tot er grote waterschade optreedt en uw houtwerk begint te rotten, maar bel snel een vakkundig bedrijf. Dit zal u veel kosten besparen!

Veelzijdige dakbedekking

dakdekker Den BoschNaast het repareren en onderhouden van uw dak kan de dakdekker in Den Bosch ook isolatiemateriaal aanbrengen. Hiermee voorkomt u dat u ‘s winters hard moet stoken om het huis warm te houden, wat u veel kosten kan besparen op de energierekening. Wilt u graag advies over het onderhoud van uw dak of over diverse vormen van dakbedekking? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. In geval van lekkage: bel snel met een loodgieter, voordat er ernstige waterschade optreedt. Uw problemen worden dan vakkundig en snel opgelost, zodat u weer zorgeloos kunt wonen. De dakdekker in Den Bosch is u graag van dienst!

Soorten materialen dakbedekking

Een dak is van verschillende soorten dakbedekking te voorzien. Kiest u bijvoorbeeld voor een bitumen dakbedekking, een dakbedekking van EPDM of wellicht voor een dakbedekking van zink? Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak. Zo is het bij een bitumen dakbedekking onverstandig om over het dak te lopen. Daar waar dit bij een dakbedekking van EPDM wel mogelijk is. Zeker wanneer u uw dak ook als dakterras wilt gaan gebruiken, is het om die reden slim om voor EPDM te kiezen als dakbedekking. Andersom is een bitumen dakbedekking doorgaans veel goedkoper, dan een dakbedekking van EPDM. Dit kan een reden zijn om voor bitumen te kiezen.

Tip: laat onze loodgieter uit Den Bosch u adviseren over de verschillende materialen dakbedekking, die momenteel worden aangeboden. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen.

Verschil tussen schuine- en platte daken

Bij de verschillende soorten materialen dakbedekking speelt ook het type dak wat u heeft een rol bij het maken van uw keuze. Een schuin dak wordt normaliter van dakpannen of een rieten bekleding voorzien. In het geval van een plat dak is het gebruikelijker om voor een dakbedekking van bitumen, EPDM of een groene bekleding te kiezen. Een groene dakbedekking is momenteel sterk in opkomst. Hierbij wordt het dak voorzien van verschillende soorten grassen en mossen. Dit materiaal houdt de warmte in de winter beter vast dan verschillende andere soorten materialen dakbedekking. Daar waar een groene dakbedekking uw woning in de zomer juist koel houdt.

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel ter plaatse

24/7 bereikbaar

  • Jarenlange ervaring
  • Wij denken met u mee
  • Snel ter plaatse
  • 24/7 bereikbaar
Call Now Button