Een verstopping van de afvoer in uw badkamer kan veel verschillende oorzaken hebben. Een loodgieter ervaart vaak dat de verstopping wordt veroorzaak door ophoping van vuil. Wanneer u de afvoer niet tijdig schoonspoelt, gaat het afval zich alleen maar meer ophopen en moet u een loodgieter inschakelen om de verstopping te verhelpen.

Wasbak

Verreweg de meeste mensen kampen met een verstopte afvoer van hun wasbak. Deze heeft namelijk bijzonder veel te verduren. Er wordt dagelijks gebruik van gemaakt en daardoor wordt er veel vuil door de afvoer gespoeld. Wat te denken van overtollige gel of crèmepjes dat van de handen gespoeld wordt? Dit verdwijnt vervolgens allemaal in de afvoer. Wanneer dit zich gaat ophopen in de afvoer, moet een loodgieter deze ontstoppen.

Voorkomen

Een verstopte afvoer van uw wasbak is te voorkomen door het putje en de afvoer geregeld schoon te maken. Als u vuilresten of haren ziet, doet u er goed aan deze direct te verwijderen. Op deze manier hoeft u geen dure loodgieter in te schakelen. Daarnaast is het zaak om de afvoer geregeld door te spoelen met ontstoppingsmiddel of in heet water opgeloste soda en azijn.

Loodgieter

Heeft u twee linkerhanden? Dan kunt u een loodgieter inschakelen om de verstopping te verhelpen. Een loodgieter zal de afvoer schoonmaken en aanslag in het sifon verwijderen. Wanneer de loodgieter de afvoer ontstopt heeft, zal hij u vertellen wat het probleem was en u advies geven om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

Call Now ButtonVloerverwarming Loodgieter Den Bosch