Verwarmingsinstallateur in Den Bosch

Wanneer u een nieuw huis koopt, kan het zo zijn dat de centrale verwarming (weer opnieuw) aangesloten moet worden. Dit omdat het systeem verouderd is of omdat het niet goed werkt. In hele oude huizen is soms zelfs helemaal geen centrale verwarming aanwezig. Er moet dan een nieuwe cv-ketel worden geïnstalleerd en alle verwarmingsleidingen en radiatoren moeten worden aangelegd en aangesloten. Dit is een voorbeeld van een klus voor één van onze verwarmingsinstallateurs in Den Bosch, die u met een ruime expertise graag van dienst zijn.

CV installeren in uw woning

Een verwarmingsinstallateur weet alles van de centrale verwarming in uw woning. Heeft u een probleem met de centrale verwarming bij u in huis (of in uw bedrijfspand), dan helpen onze installateurs u graag uit de brand. Zij beschikken over voldoende kennis en ervaring om elke klus op het gebied van centrale verwarming te klaren, of het nu gaat om de installatie of het onderhoud. Er wordt door onze monteurs op vakkundige en veilige wijze gewerkt.

Onze werkzaamheden

Onder de werkzaamheden van onze verwarmingsinstallateurs valt onder andere de installatie van de gehele centrale verwarming in uw woning. Met de gehele centrale verwarming wordt de combinatie van de cv-ketel, de radiatoren en de verwarmingsleidingen bedoeld. Daarnaast doen onze verwarmingsinstallateurs ook reparaties aan alle onderdelen van de centrale verwarming en kunnen zij onderdelen vervangen als dat nodig blijkt te zijn. Een kapotte cv-ketel kunnen zij voor u repareren. Verder kunnen ze u bijvoorbeeld advies op maat geven.

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel bereikbaar

073-2050027