Lekdetectie in Den Bosch? Bel onze loodgieter!

lekdetectie Den BoschEen lekkage vormt een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. Enerzijds doordat een lekkage vaak lastig te voorkomen is, anderzijds omdat de schade als gevolg van een lekkage nauwelijks te herstellen is. Denk bijvoorbeeld aan de blijvende waterschade die een lekkage aan kan richten aan belangrijke documenten, foto’s, enzovoorts. Ook rotte plekken in het houtwerk van bijvoorbeeld uw dak komen geregeld voor, als gevolg van een lekkage. Het voorkomen van een lekkage is lastig, maar het vinden van de bron van een lekkage is minstens even net zo lastig! Vaak kan het water al via een zeer klein scheurtje in de afvoer van bijvoorbeeld een wasmachine naar buiten sijpelen, evenals dat een gaatje in uw dakbedekking het begin kan vormen van een lekkage. Neem daarom nu contact met ons op voor lekdetectie in Den Bosch.

Lekkages in uw woning opsporen

Wanneer u zelf vermoedt last te hebben van een lekkage in uw woning, is het raadzaam zo snel mogelijk de hulp van een loodgieter in te schakelen. Voor een lekdetectie bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van de bron van een lekkage en kunnen deze direct voor u proberen te verhelpen. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een scheurtje in uw afvoer, kan het vervangen van de afvoer al voldoende zijn om verdere schade tegen te gaan.

Schade aan uw dakbedekking is ingewikkelder tegen te gaan, maar ook in dat geval zal onze loodgieter een zo goed mogelijke oplossing voor u proberen te vinden.

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

Snel bereikbaar

073-2050027