CV-ketels zijn er in vele soorten en maten. Wie een nieuwe CV-ketel wil kopen, ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Toch is een nieuwe CV-ketel een investering waar u lang plezier van heeft. Ga dus niet over één nacht ijs en bereid u goed voor!

Problemen? Vervang tijdig uw CV-ketel!

Family warming up hands over electric heaterEen CV-ketel gaat in principe 12 tot 15 jaar mee. Geeft uw ketel vaak problemen, dan is het misschien al eerder tijd voor een nieuwe. Een slecht werkende ketel is namelijk niet te vertrouwen. Op koude dagen kan hij je plotseling in de steek laten. Dat is geen prettige gedachte. Maar dat niet alleen: een verouderde ketel heeft ook negatieve gevolgen voor uw energierekening. Door deze te vervangen bespaart u al snel 15% tot 20% op uw stookkosten. Dat komt neer op zo’n EUR 300,- per jaar!
Zo verdient u de aanschaf van een nieuwe CV-ketel snel terug.

Advies op maat

Bent u benieuwd naar de beste CV-ketel voor uw huis? Ontdek het snel met de CV-ketel Koopwijzer. Hier vindt u direct advies op maat. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen om persoonlijk advies. Dan bent u bij onze erkende installateurs aan het juiste adres. Zo komt u weer warm de winter door!